Avontuurlijk IJsland

Ruim 25 jaar geleden zette Edwin Zanen (1965) voor het eerst voet op IJslandse bodem niet wetende dat dit weerbarstige eiland hem niet meer zou loslaten. Passie werd professie en tegenwoordig heeft hij zijn eigen divisie binnen een toonaangevende IJslandse touroperator, lokale producer voor film en televiesie, organisator en uitvoerder van fundraising events, trekkings en expdities in zomer en winter zijn de  activiteiten die gedurende een jaar de revue passeren. Wonend met zijn familie in Reykjavik en co-auteur van de Dominicus reisgids IJsland weet hij als geen ander van alle ins en vooral outs.

 

Tijdens de lezing die speciaal voor Outdoor & Travel Outfitters is samengesteld zal hij naast algemene informatie over het eiland veel beelden vertonen over van de onuitputtelijke hoeveelheid outdoor avonturen die je op dit noordelijke eiland kunt beleven. Of dit nu met rugzak, pulka, kayak of 4x4 is, alles zal aan de orde komen, zowel in de zomer als in de winter. Heeft u dus altijd al eens de wens gehad om alles te weten te komen over IJsland dan is hier uw kans.

Edwin Zanen

Edwin Zanen

IJsland kenners.

Edwin Zanen en Mirjam de Waard zijn de auteurs van de Dominicus reisgids IJsland. Zij kennen als geen ander de mooiste plekjes van de overweldigende natuur in IJsland. Met zijn ervaring als gids en reisleider weet Edwin ook alle unieke mogelijkheden als kayakken, ijsklimmen, backpacking en heli-skiën. 

Aanmelden voor de lezing is niet meer mogelijk
omdat alle plaatsen vergeven zijn.