Meindl Engadin MFS Altloden

Meindl
-
    Levertijd:2 dagen na betaling (mits op voorraad)
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

BC-categorie berg en wandelschoen met lederen voering.

De Meindl Engadin is een klasieker van Meindl. Deze BC schoen is te gebruiken voor zware trekking en bergtochten. Door de Lederen voering houdt u heerlijk koele voeten. Met deze stevige schoenen heeft alle steun voor de zwaarste wandelingen.

De Meindl Tessin GTX Identity is een wandelschoen uit de AB-categorie met een Gore-Tex voering zodat u altijd droge voeten houdt.

Meindl Identity Voor de productie van Meindl Identity schoenen hanteert Meindl een transparant en milieuvriendelijke werk wijze. Zo grazen de koeien in de weide van een biologische boerderij en het leder wordt chroomvrij gelooid en is gecertificeerd met het Terracare Zero label. Dit leder is CO2 neutraal, schoon en milieuvriendelijk vervaardigd. In de tong van uw Identity schoen vindt u een nummer. Voer dit nummer in op de website http://www.identity-leder.de en u kunt zien van welke boerderij het leer vandaan komt. De Meindl Identity schoenen zijn stuk voor stuk uniek en bieden de kwaliteit die u van Meindl mag verwachten.

Gerelateerde Producten