POLAR Vantage M2 Brown/Coper S/L

Polar
    Levertijd:2 dagen na betaling (mits op voorraad)
Bestel
  • Beschrijving

Het Polar Vantage M2 multisporthorloge met GPS combineert op onnavolgbare wijze prestaties, functionaliteit en een sportieve mindset. Het biedt je de tools en data om sterker te worden, en essentiële smartwatchfuncties om geconnecteerd te blijven. Polar Vantage M2 is je alles-in-één maatje op je weg naar nieuwe persoonlijke records.

MULTISPORTHORLOGE MET GPS MET SLIMME FUNCTIES

JOUW COMPLETE PAKKET

Geef de atleet in je de ruimte met de uitgebreide keuze aan functies die de Polar Vantage M2 biedt. Visualiseer de prestaties van je lichaam en ervaar de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om je doelen steeds te blijven bereiken - vandaag, morgen, we begeleiden je altijd en overal.


TRAINING EN HERSTEL WORDEN EENVOUDIGER DAN OOIT

Train slimmer, niet harder - verbeter je prestaties in realtime met inzichten over je huidige conditie en fitheid.Polar Vantage M2 houdt automatisch je slaap en herstel bij, zodat je weet wanneer je jezelf dat beetje extra kunt pushen.

SLIM EN SPORTIEF

Precisie en nauwkeurigheid zijn essentieel voor het volgen van je voortgang. Laat de geavanceerde technologie van je Polar Vantage M2 het werk doen terwijl jij je concentreert op het verpulveren van je gestelde doelen. Smartwatchfuncties zoals muziekbediening, weersvoorspelling en pushberichten zorgen ervoor dat jij gegarandeerd nooit iets mist.


Polar Vantage M2 is the multisport GPS watch with the right kind of smarts: daily workout guide, automatic recovery tracking, running programs and music controls.
 Polar Vantage M2 multisport watch, charging cable, user manual, information note
Water resistancyWR30
Key featuresHill Splitter™
FuelWise™
Nightly Recharge™
Sleep Plus Stages™
FitSpark™
Training Load Pro™
Weather
GPS
Optical HR
Notifications
Swimming metrics
Colour screen
Power
Power compatible
Cycling sensors compatible
Updateable software
Timing : laps
Timing : stopwatch
Timing : timers
Music Controls
Sport/DisciplineRunning
Multisport
Cycling
Swimming
Product lineSport
Product typeWrist unit