POLAR Grit X Green M/L

Polar
    Levertijd:2 dagen na betaling (mits op voorraad)
Bestel
  • Beschrijving

Het nieuwe Polar Grit X outdoor multisporthorloge combineert een robuust en duurzaam, maar toch lichtgewicht ontwerp, geweldige trainingsfuncties en de mogelijkheden van Polar Flow, het ultieme trainingsplatform.

Polar Grit X wordt geleverd met ingebouwde GPS, kompas en hoogtemeter in trainingsmodus, en Polar's unieke Smart Coaching-functies die ervoor zorgen dat je klaar bent voor je toekomstige avonturen.

Kies je set


OUTDOOR MULTISPORTHORLOGE MET GPS EN ALLE ESSENTIËLE TRAININGSFUNCTIES

STIJL ONTMOET KRACHT

Als je verder gaat dan wie dan ook, heb je tools nodig die je niet in de steek laten. Polar Grit X is ontworpen om je zelfs door de zwaarste, meest epische sessies te loodsen zonder te botsen met je dagelijkse stijl.

DUURZAAMHEID VAN MILITAIR NIVEAU

Polar Grit X heeft verschillende MIL-STD-810G-tests doorstaan, waaronder extreme temperaturen, vallen en vochtigheid.

ALLESBEHALVE EEN ZWAARGEWICHT

Met slechts 64 gram is de Polar Grit X een van de lichtste outdoor multisporthorloges die er zijn.

GA VERDER, EN DAN WEER TERUG

De extreem lange batterijlevensduur en meerdere energiebesparende opties zorgen ervoor dat Polar Grit X je zelfs tijdens je langste avonturen niet teleurstelt.

DOE WAT JE BEWEEGT

Of je nu op pad bent of je voorbereidt op je toekomstige avonturen met ondersteunende workouts binnenshuis, Polar Grit X wordt geleverd met alle essentiële tools die je nodig hebt om vooruitgang te boeken en je doelen te bereiken.

LEER JE ENERGIE AAN TE VULLEN

Blijf energiek tijdens je hele trainingssessie met de nieuwe FuelWise™ energie-assistent. MEER ONTDEKKEN

STEL HOGERE DOELEN

De gedetailleerde bergopwaartse en bergafwaartse statistieken van Hill Splitter™ vertellen je hoe je hebt gepresteerd op stijgingen en dalingen in je route. MEER ONTDEKKEN

LEG DE LAT HOGER

Je tocht begint lang voor vertrek. De AUTOMATISCHE HERSTELMETING en de AANGEPASTE DAGELIJKSE WORKOUTS zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid als je de trails wilt gaan veroveren.

BLIJF OP HET JUISTE PAD

Plan je route op Komoot en laat de turn-by-turn begeleiding op het horloge je op het juiste spoor houden. LAAT DE ELEMENTEN JE NIET TEGENHOUDEN

Slecht weer bestaat niet als je goed bent voorbereid. Polar Grit X toont het huidige weer en een tweedaagse voorspelling.


ONTDEK HET ULTIEME TRAININGSPLATFORM

Polar Grit X gaat hand in hand met Polar Flow, de app en webservice die al je trainings-, activiteits- en slaapgegevens, plannen en voortgangsrapporten op één plaats bewaart, en dus altijd bij de hand als je ze nodig hebt.

PLANNEN EN ANALYSEREN

Maak een trainingsplan voor een volledig seizoen en houd je voortgang bij met de uitgebreide analysehulpmiddelen.

SYNCHRONISEER JE GEGEVENS MET ANDERE DIENSTEN

Met Polar Flow kun je al je trainingsgegevens automatisch syncen met andere apps, zoals Strava of TrainingPeaks. Polar Grit X outdoor watch
Charging cable
User manual
Information note
Water resistancyWR100
Key featuresHill Splitter™
FuelWise™
Nightly Recharge™
Sleep Plus Stages™
FitSpark™
Training Load Pro™
Weather
GPS
Optical HR
Notifications
Swimming metrics
Route guidance
Sport/DisciplineMultisport
Cycling
Running
Swimming
Product lineSport
Product typeWrist unit