Tickless Active Buiten groen

Tickless
    Levertijd:2 dagen na betaling
Bestel
  • Beschrijving

TICKLESS Active Buiten oplaadbare ultrasonische tekenverjager

Tickless Actief Buiten Groen – chemicaliën vrij, ultrasoon teken afstotend middel voor alle leeftijden

Tickless Actief Buiten is een combinatie van design en milieubewustzijn, de perfecte bescherming voor mensen met een actieve levensstijl. Milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geuren, veilig te gebruiken voor iedereen.

Tickless Actief Buiten is de ideale oplossing om teken weg te houden tijdens buitenactiviteiten zoals hardlopen, wandelen, tuinieren, jagen, wandelen of kamperen. Het zendt een reeks ultrasone pulsen uit die teken verstoren, waardoor ze wegblijven. (De uitgezonden ultrasone pulsen zijn niet waarneembaar voor mensen en huisdieren)

Tickless Actief Buiten biedt langdurige bescherming voor het hele gezin dankzij de oplaadbare batterij. Bevestig het apparaat gewoon aan uw schoenen en het houdt gevaarlijke teken weg. Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af.

Het werkbereik is ongeveer 2,5 m / 8 voet. 100% vrij van chemicaliën – veilig te gebruiken voor iedereen Oplaadbaar – de bescherming op lange termijn is gegarandeerd Supersterke sluiting – blijft stevig zitten Nachtlampjefunctie – om ‘s nachts beter zichtbaar te zijn Ultralicht – je merkt het niet eens TICKLESS-technologie® onderging strenge tests en werd effectief bewezen door een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory aan de Universiteit van Camerino, Italië.

Hoe te gebruiken: Voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt, laadt u het op totdat het LED-lampje groen wordt. Het activeert ook het apparaat. U kunt het apparaat meenemen op uw schoenveters of tas. Plaats de siliconen band in het zijtabblad van het apparaat. Leg de band en het apparaat op de veter of de riem van de tas en trek de band eronder. Plaats siliconenband in het andere zijlipje. Wanneer het goed is bevestigd, blijft TICKLESS® stevig aan. Belemmer de ultrasone golven niet door het rastergedeelte met uw kleding te bedekken! U kunt de werking ervan op elk gewenst moment controleren door op de knop te drukken.

  • chemicaliënvrij
  • 2 m bereik 
  • geen geuren en aroma’s 
  • veilig te gebruiken voor iedereen 
  • wetenschappelijk bewezen 
  • bescherming het hele seizoen lang 
  • preventieve oplossing


Gerelateerde Producten