Beste Buitensporters,

Wat een bijzondere tijd,

Nauwelijks nog reizen op korte termijn en door de geadviseerde maatregelen om de verspreiding van het corona virus te beperken, ziet de vrije tijd er compleet anders uit.

Geloof het of niet, wij als winkelteam missen u echt. In de winkel is het op dit moment erg rustig. Alle gesprekken die we normaal met onze bezoekers voeren, over vakanties en leuke momenten ,zijn weggevallen.

Wel hebben wij de laatste weken de winkel voor u tot in de puntjes verzorgd. Al onze merken waren in begin maart uitgeleverd. Van veel merken zijn de nieuwe collecties dan ook binnen en hangt alles er fleurig bij. Het is natuurlijk toch zomer.

Ons team heeft besloten om ondanks de covid-19 crisis compleet aanwezig te zijn om iedereen te kunnen helpen die daar behoefte aan heeft. Want de winkel mag open zijn als we de richtlijnen van het RIVM volgen. Deze hangen bij de ingang. Wij zijn compleet ingericht om er voor te zorgen dat u veilig de winkel kunt bezoeken voor advies en uw benodigdheden.

U wordt 1 op 1 geassisteerd en er is met onze 2000 m2 genoeg ruimte om u verantwoord te helpen.

Ook nu geven wij de service zoals u die van ons gewend bent, en wordt het juist in deze tijd erg gewaardeerd als u blijft langskomen in de winkel voor uw buitensport behoeftes. En om de gezondheid nog wat extra te ondersteunen krijgt iedere klant bij aanschaf van een product, een gratis tekenkaart.

Wij hopen op een vooral gezond en ook actief jaar voor al onze klanten en dat u in deze tijden blijft doen wat u altijd doet, genieten van buiten zijn.

Verder wensen wij iedereen fijne paasdagen toe en wilt u de nieuwe collecties bekijken dan zijn we op 2de paasdag van 12 tot 17 geopend.

Met vriendelijke groeten,
Team Outdoor Roosendaal