Koopzondag 29 maart alleen op afspraak

29 maart a.s. staat er een koopzondag gepland, maar gezien het huidige aantal bezoekers heeft een extra openingsdag geen meerwaarde.

Toch willen wij onze klanten die echt iets nodig hebben de maximale service blijven bieden.
Dit doen wij niet voor de gezelligheid maar om bijvoorbeeld oudere die echt een paar wandelschoenen nodig hebben te helpen. Wij assisteren u 1 op 1.
De winkel is afgesloten alleen afspraken worden binnen gelaten!

Als je er nog wel even uit wilt om te wandelen of te fietsen maar niet naar de winkel wilt komen, hebben we enkele basisartikelen in de webshop geplaatst.Ook kunt u telefonisch of per e-mail bestellen. Voor 15:00 besteld is morgen in huis. (onder normale omstandigheden)

Maak hier een afspraak.

In navolging van het RIVM vragen wij u:

•Blijf thuis bij gezondheidsklachten•Geen handen te schudden•Hou minimaal 1.5m afstand•Hoest en nies in de binnenkant van de ellenboog (zie eerste punt)•Hang niet over onze adviseurs heen !

Nadat het RIVM strengere maatregelen heeft getroffen om het Coronavirus tegen te gaan hebben wij de nodige hygiëne-maatregelen opgesteld. Zoals het vaker wassen van onze handen. Wij hebben het aantal schoonmaakmomenten verhoogd. Samen zetten we ons in om het virus de baas te worden.
Zorg goed voor jezelf én elkaar!