Keuring PBM/PPE

Wettelijk is bepaald dat PBM/PPE (Persoonlijk BeschermingsMiddelen/Personal Protecting Equipment) tegen vallen jaarlijks gekeurd dient te worden. Het laten keuren van uw PBM/PPE door een externe partij verdient de voorkeur om de onpartijdigheid te kunnen waarborgen. Outdoor & Travel Outfitters verzorgd keuringen en inspecties door opgeleid en gecertificeerd personeel.

Snel en efficiënt

Wij snappen dat u de PBM niet altijd voor langere tijd kunt missen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om op locatie te komen keuren. Ook is het mogelijk om bij ons langs te komen of de PBM op te sturen.

Kosten

Afhankelijk van de hoeveelheid te keuren materiaal kunnen wij een offerde voor u opstellen voor het keuren op locatie of grote hoeveelheden PBM. Voor kleine aantallen PBM hanteren wij een stukprijs zoals hier onder vermeld.

PBM/PPE stukprijs
gordel €10,00
helm €4,00
touw tot 50m €5,00
touw 50 tot 75m €7,50
touw 75 tot 100m €10,00
touw langer dan 100m €12,50
leeflijn €4,00
hardware €4,00
karabiner €1,00
bandlus €1,00

Gratis digitale registratie en certificaten

Voor iedereen op de werkvloer is het bijhouden van de PBM administratie inclusief certificaten een tijdrovende bezigheid. Daarom ontzorgen wij u door alle gekeurde PBM digitaal te registreren inclusief de bijbehorende certificaten. U heeft altijd toegang voor een overzicht van uw eigen PBM.

RFID technologie

Nieuw binnen de PBM is het gebruik van RFID (Radio Frequentie ID). Dit zijn chips die je kunt scannen en aangebracht zijn op alle PBM. Dit bespaard veel tijd bij het uitgeven en innemen van PBM. Met een scan staat direct het PBM in uw beeldscherm, inclusief geschiedenis zoals keuringsdata en levensduur. Wij kunnen dit op aanvraag voor uw organisatie verzorgen.

RFID Edelrid logo