Privacybeleid

Privacybeleid Outdoor & Travel Outfitters B.V.

https://outdoor.orghttps://telemarkshop.nlhttps://arktis-store.nlhttps://vliegvisuitrusting.nlhttps://sf-gear.nl

Over ons privacybeleid 1.0 (1-5-2018)

Outdoor & Travel Outfitters B.V. geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Outdoor & Travel Outfitters B.V.. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 01/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens. Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking

Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware

ShopFactory
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van ShopFactory. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. ShopFactory heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. ShopFactory is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Shopfactory maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. ShopFactory behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de dienstverlening verder te verbeteren. De privacyverklaring van ShopFactory (Santu) kunt u hier nalezen. ( Webwinkelsoftware ShopFactory )

E-mail en mailinglijsten

MailChimp
Wij versturen onze e-mail nieuwsbrieven met MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze nieuwsbrief dan niet meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.
De privacy verklaring van Mailchim is hier na te lezen. ( https://mailchimp.com/legal/privacy/ )

Payment processors

Santu
Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Santu. Santu verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Santu heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Santu behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Santu deelt in het geval van een aanvraag voor een uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens en informatie met betrekking tot uw financiële positie met kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Santu’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Santu bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. De privacyverklaring van Santu kunt u hier nalezen. ( Payment processors Santu )

Dataopslag

Microsoft Office365
Voor intern gebruik van gegevens gebruiken wij van Microsoft Office365. Microsoft zal uw gegevens nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onze bestanden en worden door Microsoft beveiligd opgeslagen. De privacyverklaring van Microsoft vindt u hier. ( https://privacy.microsoft.com/nl-nl )

Beoordelingen

Google
Wij verzamelen reviews via het platform van Google. Als u een review achterlaat via Google dan bent u verplicht om in te loggen met uw google account. Google deelt deze gegevens met ons. Google publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan Google contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met Google. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten.

Google heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Google behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan Google toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor Google derden inschakelt. De Privacyverklaring van Google is hier in te zien.( https://policies.google.com/privacy?hl=nl )

Verzenden en logistiek

DHL & UPS
Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van DHL en UPS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met DHL en UPS delen. DHL en UPS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat DHL of UPS onderaannemers inschakelt, stelt DHL of UPS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. De Privacyverklaringen van UPS en DHL vindt u hier. ( https://www.ups.com/nl/nl/help-center/legal-terms-conditions/privacy-notice.pageen https://www.logistics.dhl/nl-nl/home/voettekst/privacyverklaring.html )

Facturatie en boekhouden

Snelstart
Voor onze bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Snelstart. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details niet. Deze gegevens worden intern gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden beschermd opgeslagen. Snelstart is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Snelstart gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. De privacyverklaring van Snelstart vindt u hier. ( Facturatie en boekhouden Snelstart )

Doel van de gegevensverwerking

Algemeen doel van de verwerking
Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

In voorkomende gevallen kan Outdoor & Travel Outfitters B.V. op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Outdoor & Travel Outfitters B.V.. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.

U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Cookies van derde partijen
In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens:

Outdoor & Travel Outfitters B.V.
Rucphensebaan 24A
4706 PJ Roosendaal
Nederland
T (016) 552-8305
E service@outdoor.org

Contactpersoon voor privacyzaken: Wil van der Holst wil@outdoor.org

Wij helpen u graag met een advies op maat

Bezoek de winkel: Rucphensebaan 24A, Roosendaal
(Bij GoStores, naast de A58, afslag 23)

Contact & openingstijden

Klanten over Outdoor Roosendaal

Wat een goede service hebben ze hier. Ben ontzettend goed geholpen met mijn kapotte wandelschoenen !
voor de totale buiten sport ze hebben zeer veel keus en goede service.
Na goed advies een paar heerlijk passende wandelschoenen gekocht :-). Gelukkig niet gekozen voor de "mooie kleur schoenen" waar mijn oog op viel.
Net goed geholpen met wandelschoenen! Op naar de 4x 40 km bij de Nijmeegse vierdaagse!!!
Ik ben goed geholpen met een zet uit zoeken voor telemarken
Great!
Onlangs hier mijn uitrusting gekocht voor de Kili-Challenge voor Warchild. Uitstekend geholpen en van veel informatie voorzien. Mocht ik nog iets nodig hebben ga ik hier zeker naar terug. Op naar de Kilimanjaro.
vriendelijk, behulpzaam en met verstand van zaken . breed assortiment dus meer dan genoeg keuze voor iedereen.
Goed geholpen bij mijn zoektocht naar wandelschoenen voor Alpe d'Huzes. Ze nemen alle tijd voor je en zijn zeer kundig! Zelfs nog mijn sokken gratis gekregen. Verkopers met verstand van zaken en het hart op de juiste plaats!
Een mooie zaak met passie voor outdoor!!Zeer vakkundig en laten je als klant koning voelen.
Close your laptop of tablet and visit this shop for sport outfit! I guarantee you will not regret. Very professional and plasent advice! Large assortment! If you think about stopping skiing because you cannot find ski shoes which fit your feet ask for Coen! Hi is a magicien. The shop has thermoplastic ski shoes and he can form them for you achiving a perfectl fit for your feet!
Mooie grote en goeie selectie en n prima bediening
Ter voorbereiding op Alpe d'Huzes, die we volgend jaar gaan lopen, zijn we vanmiddag wandelschoenen voor een van ons wezen kopen in Roosendaal.Naast een supergoede service, met veel uitleg door de verkoper, kregen wij ook nog eens per persoon 2 paar wandelsokken gesponsord! Dus bij deze, Outdoor & Travel Outfitters Roosendaal : super bedankt!!!
Vandaag een mooie set aangeschaft met alles erop en eraan. Super geholpen door Wil. Er is echt de tijd genomen om het allemaal goed uit te leggen, af te stellen enz. Bedankt voor de goede service!
Zo, weer een sterk staaltje van service bij Outdoor § Travel Outfitters( Wil)!Vier weken geleden heb ik een set nieuwe toerskistokken (Komperdell) gekocht, een weekendje gaan toeren en een week gaan telemarken met mijn kinderen. Op de laatste dag breekt één van de stokken net boven de punt af, balen dus...Na het weekend een mailtje naar Wil en dezelfde dag nog is door Komperdell het vervangende deel van de stok opgestuurd naar de winkel! En het viel nog onder de garantie ook! Echt een supersnelle afhandeling, erg professionneel.Ik had het kunnen weten, want ook hun aanwezigheid ( uitleen en test van een groot gamma van telemarkski's en schoenen) bij het jaarlijkse Dutch Telemark Event in Val Thorens in November, draagt enorm bij bij het slagen van dit evenement. Nogmaals enorm bedankt Wil, Koen en de rest van jullie team!!Tot snel.David Jonkers
Wat een service vandaag geboden. Bedankt Koen !!!
Voor het eerst in deze winkel geweest; ben super goed geholpen. Goed advies en prima service! Wij komen zeker terug.
Geweldige service bij een tweedehandse product. Zeer erkentelijk voor deze geweldige service!
Geweldig advies en service bij de aankoop van Hans' nieuwe telemark-materiaal Dank!
Altijd duidelijke en eerlijke service! Heb hier mijn klimschoenen gehaald na goed advies, ontzettend tevreden mee!
Onwijs goede service! 1,5 uur bezig geweest om voor mij de ideale wandelschoenen te kunnen vinden! Ook de week ruiltijd om de schoenen in te kunnen wandelen is ideaal! Hier kom ik zeker nog eens terug!
Grote collectie kleding, schoenen en outdoorspullen, wij kunnen er altijd slagen.
Always happy to be there even if I have to drive 300km for it, friendly staff, good coffee or tea, having a nice chat with them. and quality service. My last purchase was a Klättermusen jacket, Really happy with it!
Best outdoor store in the Netherlands
superzaak met deskundig personeel !!
Super goed geholpen vandaag. Echt een aanrader als je iets specifieks zoekt.
Good selection of outdoor equipment, knowledgeable and helpful team.
Geweldige winkel waar je iedere keer weer opnieuw uitstekend en met veel aandacht wordt geholpen. Staan altijd voor je klaar. Zeer vakkundig en deskundig personeel. Top adres voor al jouw outdoor outfit en uitrusting in de omgeving van West-Brabant!
Geweldig geholpen door Kees goed advies en tips gekregen voor mijn eerste huttentocht in TirolFijn dat er nog zulke verkopers, zonder op te dringen, als Kees zijn
Qualified, friendly staff, nice store with a lot of good quality outdoor stuff, always happens to me to walk in there without a real purpose and always walk out of the store with a lot of cool new gear.
Wat een service!! Echt totaal advies op maat. Al mijn gedachten en twijfels over wandelschoenen en type voor welk soort hike enz. weggenomen. Ook mijn C-schoenen gefixt gratis! Ik ben erg content en durf nu met zekere tred onze geplande tochten te gaan lopen.
Serieuze zaak met goed en ervaren personeel ... aanrader voor iedereen die van buitensporten houdt (Y)
Een weekje geleden bracht ik een gebroken Komperdell stok en defecte telemarkbinding binnen. Na een smakelijke tas koffie kon ik weer naar huis vertrekken met een, voor enkele euro's, herstelde binding en bestelformulier voor een gebroken stokdeel. Zojuist kreeg ik een telefoontje dat ik terug kon langskomen voor een herstelde stok, helemaal voor niets!Dat is pas service! 😉
Een mooie winkel met erg vriendelijk personeel !
Goed advies van deskundigen, beter gezegd ervaringsdeskundigen
Dank je wel voor de shirts voor de Stichting Mount 13. Ze waren top!
Super winkel Altijd aardig en geven je goeden tips
Mijn man moest wandelschoenen hebben in een vrij grote schoenmaat, deze waren niet direct voorradig dus moesten schoenen besteld worden,helaas zaten deze ook niet comfortabel,tot drie keer toe schoenen laten komen van leverancier,niets was teveel,ze moesten perfect zitten van outdoor. Werd zelfs excuses aangeboden dat ze niet gelijk tot onze dienst konden zijn,waar hoor je dat nog.Ook hebben we er een lichtgewicht pannenset gekocht,na bijna 2 jaar,maar pas 3 keer gebruikt,liet de antiaanbak los, dit werd perfect opgelost door outdoor door een nieuwe pannenset,waar ruilen ze je spullen nog na twee jaar!! Top dus.Na de zomervakantie kwamen we er achter dat ons zelff inflatble matje lek was,deze was net geen jaar oud,helaas was de fabriek failliet gegaan,maar ook dit probleem werd perfect opgelost door outdoor,we kregen zonder problemen een nieuw matje.Dat noem ik een top service.We hebben door de jaren heen al veel dingen gekocht bij outdoor,ook toen ze nog in Bergen Op Zoom zaten,altijd met een goede service,begeleiding wat nu het beste bij je past,het personeel is uitgebreid gekwalificeerd,ze hebben verstand van zaken en zijn altijd zeer behulpzaam.We komen nog altijd met veel plezier in deze top winkel,bedankt Outdoor voor al vele jarenEen top service!
Wat een mooie en overzichtelijke winkel. Wij zijn bij zeker 3 winkel geweest om een geschikte wandel rugzak te kopen. En overal kregen we geen of geen goede uitleg. Via Facebook bij outdoor terecht gekomen en een super fijne en goede uitleg gekregen. Wat een vriendelijk enthousiast personeel. Veel tips en ideeën opgedaan. En een super mooie tas gekocht waar we nog jaren plezier van gaan hebben. Nu weet ik waar ik naar toe moet voor outdoor en wandel artikelen naar de specialist van Brabant in Roosendaal.
Uitstekend assortiment & de beste service! Bedankt Ab & Wil
De Fjallraven Abisko rugzak is mijn vriendin zeer goed bevallen tijdens onze wandelvakantie. Te bedenken dat ze eerst een maatje kleiner zou willen, maar door de goede adviezen toch voor een grotere gekozen! Super bedankt. Op naar vele wandel routes komende jaren.
vandaag super geholpen door henk,, bij het uizoeken voor een paar nieuwe wandelschoenen,
Altijd tijd voor een goede service en uitstekende kennis van zaken op veel gebieden!
Goed advies op basis van ruime ervaring.
Top geholpen, alleen maar kwaliteit "all around" !!!
Vandaag nieuwe schoenen gekocht. Een paar Meindl Comfort fit. Eerst werden mijn voeten gemeten en bekeken, daarna een passend schoenadvies! Goed verkoopadvies en leuk gesprek! Nu genieten van heerlijke wandelkilometers.....
Alles te vinden voor buitensporten. Kennis, enthousiasme en klantvriendelijkheid hebben ze allemaal.
Zeer goede uitleg , prima service, kwaliteit ; maakt niet uit wat je er koopt ; jas, schoenen etc. Vakmensen !
Dit is nog een winkel waar je een betrouwbaar en vakkundig advies krijgt. Een winkel waar service, klantgerichtheid en zeker klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ik zeg altijd: "een klant moet jou zijn geld gunnen, want hij/zij kan het overal achterlaten. Maar waarom zou hij het bij jou achter willen laten". En deze winkel en zijn mensen, hebben bij mij die gun factor. "TOP"
Vandaag langs geweest voor bootfitting en info over ski's. Geholpen door Koen, en hoe, UITSTEKEND. Mijn schoenen voelen geweldig aan. De klantvriendelijk is super. En de mate van informatie was overweldigend, elke vraag kon zo beantwoord worden. Ik weet waar ik heen moet wat wintersport betreft 😀
Vakmanschap!
Sinds ongeveer een jaar gebruiken mijn vriendin en ik Outdoor Roosendaal voor onze outdoor spullen. Nadat ze ons afgelopen zomer hebben geholpen met een trekking uitrusting zijn we nu geholpen met een tourski uitrusting. De hulp, kennis en ondersteuning in het voor traject en service achteraf zijn fantastisch.
Super service en perfect advies. Zelfs de later geleverde schoenen werden thuis gebracht waardoor ze nog op tijd mee konden met de CIOS trip. Veel dank hiervoor.
Ervaren medewerker die precies wist wat ik zocht in een wandelschoen. Super goed geholpen! Verder een mooie winkel met grote keus in outdoor kleding en schoenen.
Mijn vader en ik hebben afgelopen week beide nieuwe skischoenen gekocht. Na deskundig advies beide een goede schoen gevonden. Na aankoop wat problemen gehad met het bootfitten, maar ze laten je echt niet gaan zonder dat het 100% in orde is. Met één binnenschoen was het bootfitten misgegaan en kregen meteen een nieuwe. Echt top service en goede kwaliteit! Al het personeel bedankt, wij komen zeker terug!
Volgende beoordelingen