Garmin Instinct €249,95

(van €299,95)

Met de Garmin Instinct heb je een GPS, sporthorloge en hartslagmeter voor navigeren en het volgen van activiteiten. De Instinct registreert je hartslag met GPS-gegevens en je kunt extra sensoren koppenen zoals cadans/vermogensmeter of een hartslag-borstband. De Instinct geeft een compleet overzicht van je activiteit welke je moeiteloos op Strava zet en je jouw activiteiten kunt vergelijken met duizenden andere sporters.

MILITAIRE NORM 810
Instinct voldoet aan Amerikaanse militaire norm 810 voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid tot 100 meter diepte.

DUURZAME BEHUIZING EN SCHERM
De glasvezel versterkte polymeerbehuizing zorgt voor duurzaamheid en het chemisch versterkte, krasbestendige scherm heeft een hoog contrast en is leesbaar in zonlicht.

SPECIAAL ONTWIKKELDE BANDEN
De volledig geventileerde siliconenbanden zijn voorzien van twee onafhankelijke lussluitingen die een veilige pasvorm garanderen en ervoor zorgen dat je niet blijft haken.

LEVENSDUUR VAN BATTERIJ
De ingebouwde oplaadbare lithium-batterij gaat tot 14 dagen mee in smartwatch-modus, tot 16 uur in GPS-modus en tot 40 uur in UltraTrac™ batterijspaarstandmodus.

ONDERSTEUNING VOOR MULTI-GNSS
Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat je jouw weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen GPS.

Instinct met ABC sensorscherm
ABC-SENSOREN
Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer om het weer in de gaten te houden en een drie-assig, elektronisch kompas.

Instinct met TracBack-routescherm
TRACBACK® ROUTES
Geen giswerk meer bij de route terug met behulp van de TracBack functie om dezelfde route terug te navigeren naar je beginpunt.

Wij helpen u graag met een advies op maat

Bezoek de winkel: Rucphensebaan 24A, Roosendaal
(Bij GoStores, naast de A58, afslag 23)

Contact & openingstijden