Garantie en klachten

Garantie en klachten

Hoe te handelen bij een klacht over een artikel.

Om een klacht te kunnen beoordelen dienen wij het artikel in de winkel te hebben ter beoordeling. U kunt het artikel af (laten) geven of opsturen. Voeg bij het opgestuurde artikel de onderstaande aanmelding mee. Dit vereenvoudigd de communicatie en zorgt voor een snelle afhandeling. Zodra de klacht door ons ontvangen is nemen wij contact met u op en nemen met u door hoe we de klacht gaan behandelen. Een enkele keer is het mogelijk de klacht vanaf een foto te beoordelen. Mail deze foto dan naar service@outdoor.org 

Wat valt er onder garantie?

De merken hanteren verschillende garantietermijnen op materiaal- en productiefouten. Alle andere gevallen zoals ondeugdelijk gebruik en gebreken als gevolg van nalatig onderhoud, onjuist gebruik en slijtage vallen niet onder de garantie maar kunnen vaak wel gerepareerd worden. Neem altijd het aankoopbewijs mee voor een garantie aanvraag zodat er geen onduidelijkheid is over de garantietermijn. Heeft u het artikel niet bij ons gekocht dan kunt u het artikel toch aanbieden, wij rekenen dan wel de verzendkosten van de garantieaanvraag. 

Kun je een bestelling annuleren?

Totdat we zijn begonnen met het verzamelen van de goederen, kun je de bestelling annuleren.
Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via +31 (0)165 528305 en houd je bestelnummer bij de hand.
Dit kan je vinden in de e-mail met de bestel informatie.

Kun je op maat gemaakte producten annuleren?

Op maat gemaakte producten kun je niet annuleren, omdat deze speciaal voor jou zijn gemaakt. Je krijgt van ons een bevestiging dat je een op maat gemaakt product hebt besteld en we nemen de specifieke voorwaarden met je door. Deze producten kun je alleen retourneren als er iets mis mee is en niet voor het beschreven doel kunnen worden gebruikt.

Hoe kun je een bestelling retourneren?

Als je de bestelling al hebt ontvangen, kun je deze binnen 14 dagen terugsturen. Meld hiervoor je retour aan via het retourformulier onder aan deze pagina. Je krijgt alleen de prijs van het artikel en de originele bezorgkosten van het geretourneerde artikel terug. De retourzending betaal je zelf. Het bedrag storten wij binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen op uw rekening.

Je kunt er ook voor kiezen om een product terug te brengen in onze winkel. Dit kan tot 31 dagen na de bezorging. Neem behalve de producten in (of met) de originele verpakking, ook de e-mail met de orderbevestiging, de betaalbevestiging en/of vrachtbrief van het product mee. Bij het ruilen of terugbrengen van de producten in onze winkel, zullen we het aankoopbedrag retourneren in de vorm van een tegoedbon.

Als je een retour verstuurd zorg er dan voor dat je het artikel veilig hebt verpakt.

 

Retour formulier

Geacht heer/mevrouw,

Voor het retour sturen van uw artikel vult u het onderstaande formulier in en verzend deze.
U ontvangt de bevestiging per email welke u uitprint en bij het retour artikel voegt.

Het artikel stuurt u retour naar:
Outdoor & Travel Outfitters
Rucphensebaan 24A
4706 PJ Roosendaal

Wij helpen u graag met een advies op maat

Bezoek de winkel: Rucphensebaan 24A, Roosendaal
(Bij GoStores, naast de A58, afslag 23)

Contact & openingstijden

Klanten over Outdoor Roosendaal

Outstanding service and knowledge. Needed to mount a pair of bindings that wasn't so straight forward easy, and he took care as if they were his own skis. A very pleasant visit to a gang of enthusiasts.
Wat een service!! Echt totaal advies op maat. Al mijn gedachten en twijfels over wandelschoenen en type voor welk soort hike enz. weggenomen. Ook mijn C-schoenen gefixt gratis! Ik ben erg content en durf nu met zekere tred onze geplande tochten te gaan lopen.
ja was blij verrast dat vandaag het boek van lars al binnen kwam, terwijl er gister voor gebeld wassuper goede servicehartstikke bedankt
Close your laptop of tablet and visit this shop for sport outfit! I guarantee you will not regret. Very professional and plasent advice! Large assortment! If you think about stopping skiing because you cannot find ski shoes which fit your feet ask for Coen! Hi is a magicien. The shop has thermoplastic ski shoes and he can form them for you achiving a perfectl fit for your feet!
Goed advies van deskundigen, beter gezegd ervaringsdeskundigen die hun eigen ervaringen meebrengen. Je wordt er altijd prettig geholpen.
Wat een mooie en overzichtelijke winkel. Wij zijn bij zeker 3 winkel geweest om een geschikte wandel rugzak te kopen. En overal kregen we geen of geen goede uitleg. Via Facebook bij outdoor terecht gekomen en een super fijne en goede uitleg gekregen. Wat een vriendelijk enthousiast personeel. Veel tips en ideeën opgedaan. En een super mooie tas gekocht waar we nog jaren plezier van gaan hebben. Nu weet ik waar ik naar toe moet voor outdoor en wandel artikelen naar de specialist van Brabant in Roosendaal.
Onlangs hier mijn uitrusting gekocht voor de Kili-Challenge voor Warchild. Uitstekend geholpen en van veel informatie voorzien. Mocht ik nog iets nodig hebben ga ik hier zeker naar terug. Op naar de Kilimanjaro.
Zo, weer een sterk staaltje van service bij Outdoor § Travel Outfitters( Wil)!Vier weken geleden heb ik een set nieuwe toerskistokken (Komperdell) gekocht, een weekendje gaan toeren en een week gaan telemarken met mijn kinderen. Op de laatste dag breekt één van de stokken net boven de punt af, balen dus...Na het weekend een mailtje naar Wil en dezelfde dag nog is door Komperdell het vervangende deel van de stok opgestuurd naar de winkel! En het viel nog onder de garantie ook! Echt een supersnelle afhandeling, erg professionneel.Ik had het kunnen weten, want ook hun aanwezigheid ( uitleen en test van een groot gamma van telemarkski's en schoenen) bij het jaarlijkse Dutch Telemark Event in Val Thorens in November, draagt enorm bij bij het slagen van dit evenement. Nogmaals enorm bedankt Wil, Koen en de rest van jullie team!!Tot snel.David Jonkers
Always happy to be there even if I have to drive 300km for it, friendly staff, good coffee or tea, having a nice chat with them. and quality service. My last purchase was a Klättermusen jacket, Really happy with it!
Dit is nog een winkel waar je een betrouwbaar en vakkundig advies krijgt. Een winkel waar service, klantgerichtheid en zeker klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Ik zeg altijd: "een klant moet jou zijn geld gunnen, want hij/zij kan het overal achterlaten. Maar waarom zou hij het bij jou achter willen laten". En deze winkel en zijn mensen, hebben bij mij die gun factor. "TOP"
Geweldig geholpen door Kees goed advies en tips gekregen voor mijn eerste huttentocht in TirolFijn dat er nog zulke verkopers, zonder op te dringen, als Kees zijn
Vandaag geweest netjes geholpen en goed adviesEn met paar lekker zittende wandelschoenen naar huis 👍🏼
Zeer goede uitleg , prima service, kwaliteit ; maakt niet uit wat je er koopt ; jas, schoenen etc. Vakmensen !
voor de totale buiten sport ze hebben zeer veel keus en goede service.
superzaak met deskundig personeel !!
Ter voorbereiding op Alpe d'Huzes, die we volgend jaar gaan lopen, zijn we vanmiddag wandelschoenen voor een van ons wezen kopen in Roosendaal.Naast een supergoede service, met veel uitleg door de verkoper, kregen wij ook nog eens per persoon 2 paar wandelsokken gesponsord! Dus bij deze, Outdoor & Travel Outfitters Roosendaal : super bedankt!!!
Goed geholpen bij mijn zoektocht naar wandelschoenen voor Alpe d'Huzes. Ze nemen alle tijd voor je en zijn zeer kundig! Zelfs nog mijn sokken gratis gekregen. Verkopers met verstand van zaken en het hart op de juiste plaats!
Sinds ongeveer een jaar gebruiken mijn vriendin en ik Outdoor Roosendaal voor onze outdoor spullen. Nadat ze ons afgelopen zomer hebben geholpen met een trekking uitrusting zijn we nu geholpen met een tourski uitrusting. De hulp, kennis en ondersteuning in het voor traject en service achteraf zijn fantastisch.
vriendelijk, behulpzaam en met verstand van zaken . breed assortiment dus meer dan genoeg keuze voor iedereen.
Mijn man moest wandelschoenen hebben in een vrij grote schoenmaat, deze waren niet direct voorradig dus moesten schoenen besteld worden,helaas zaten deze ook niet comfortabel,tot drie keer toe schoenen laten komen van leverancier,niets was teveel,ze moesten perfect zitten van outdoor. Werd zelfs excuses aangeboden dat ze niet gelijk tot onze dienst konden zijn,waar hoor je dat nog.Ook hebben we er een lichtgewicht pannenset gekocht,na bijna 2 jaar,maar pas 3 keer gebruikt,liet de antiaanbak los, dit werd perfect opgelost door outdoor door een nieuwe pannenset,waar ruilen ze je spullen nog na twee jaar!! Top dus.Na de zomervakantie kwamen we er achter dat ons zelff inflatble matje lek was,deze was net geen jaar oud,helaas was de fabriek failliet gegaan,maar ook dit probleem werd perfect opgelost door outdoor,we kregen zonder problemen een nieuw matje.Dat noem ik een top service.We hebben door de jaren heen al veel dingen gekocht bij outdoor,ook toen ze nog in Bergen Op Zoom zaten,altijd met een goede service,begeleiding wat nu het beste bij je past,het personeel is uitgebreid gekwalificeerd,ze hebben verstand van zaken en zijn altijd zeer behulpzaam.We komen nog altijd met veel plezier in deze top winkel,bedankt Outdoor voor al vele jarenEen top service!
Geweldig advies en service bij de aankoop van Hans' nieuwe telemark-materiaal Dank!
Wat een service vandaag geboden. Bedankt Koen !!!
Wat een goede service hebben ze hier. Ben ontzettend goed geholpen met mijn kapotte wandelschoenen !
Een mooie winkel met erg vriendelijk personeel !
Vandaag de winkel bezocht met 25 jaar oude brander. Deze daar geprobeerd en alleen andere brandstof geadviseerd. Werkt weer als een tierelier. “Top service”
Geweldige winkel met zeer ervaren en behulpzame mensen die een passie hebben voor buitensporten!
Super goed geholpen vandaag. Echt een aanrader als je iets specifieks zoekt.
Na goed advies een paar heerlijk passende wandelschoenen gekocht :-). Gelukkig niet gekozen voor de "mooie kleur schoenen" waar mijn oog op viel.
De Fjallraven Abisko rugzak is mijn vriendin zeer goed bevallen tijdens onze wandelvakantie. Te bedenken dat ze eerst een maatje kleiner zou willen, maar door de goede adviezen toch voor een grotere gekozen! Super bedankt. Op naar vele wandel routes komende jaren.
Een mooie zaak met passie voor outdoor!!Zeer vakkundig en laten je als klant koning voelen.
Grote collectie kleding, schoenen en outdoorspullen, wij kunnen er altijd slagen.
Uitstekend assortiment & de beste service! Bedankt Ab & Wil
Een weekje geleden bracht ik een gebroken Komperdell stok en defecte telemarkbinding binnen. Na een smakelijke tas koffie kon ik weer naar huis vertrekken met een, voor enkele euro's, herstelde binding en bestelformulier voor een gebroken stokdeel. Zojuist kreeg ik een telefoontje dat ik terug kon langskomen voor een herstelde stok, helemaal voor niets!Dat is pas service! 😉
Alles te vinden voor buitensporten. Kennis, enthousiasme en klantvriendelijkheid hebben ze allemaal.
Great!
Geweldige winkel waar je iedere keer weer opnieuw uitstekend en met veel aandacht wordt geholpen. Staan altijd voor je klaar. Zeer vakkundig en deskundig personeel. Top adres voor al jouw outdoor outfit en uitrusting in de omgeving van West-Brabant!
Top geholpen, alleen maar kwaliteit "all around" !!!
vandaag super geholpen door henk,, bij het uizoeken voor een paar nieuwe wandelschoenen,
Good selection of outdoor equipment, knowledgeable and helpful team.
Ik ben goed geholpen met een zet uit zoeken voor telemarken
Net goed geholpen met wandelschoenen! Op naar de 4x 40 km bij de Nijmeegse vierdaagse!!!
Qualified, friendly staff, nice store with a lot of good quality outdoor stuff, always happens to me to walk in there without a real purpose and always walk out of the store with a lot of cool new gear.
Vandaag langs geweest voor bootfitting en info over ski's. Geholpen door Koen, en hoe, UITSTEKEND. Mijn schoenen voelen geweldig aan. De klantvriendelijk is super. En de mate van informatie was overweldigend, elke vraag kon zo beantwoord worden. Ik weet waar ik heen moet wat wintersport betreft 😀
Super service en perfect advies. Zelfs de later geleverde schoenen werden thuis gebracht waardoor ze nog op tijd mee konden met de CIOS trip. Veel dank hiervoor.
Altijd duidelijke en eerlijke service! Heb hier mijn klimschoenen gehaald na goed advies, ontzettend tevreden mee!
Volgende beoordelingen