Kun je een bestelling annuleren?
Totdat we zijn begonnen met het verzamelen van de goederen, kun je de bestelling annuleren.
Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via +31 (0)165 528305 en houd je bestelnummer bij de hand.
Dit kan je vinden in de e-mail met de bestel informatie.

Kun je op maat gemaakte producten annuleren?
Op maat gemaakte producten kun je niet annuleren, omdat deze speciaal voor jou zijn gemaakt. Je krijgt van ons een bevestiging dat je een op maat gemaakt product hebt besteld en we nemen de specifieke voorwaarden met je door. Deze producten kun je alleen retourneren als er iets mis mee is en niet voor het beschreven doel kunnen worden gebruikt.

Hoe kun je een bestelling retourneren?
Als je de bestelling al hebt ontvangen, kun je deze binnen 14 dagen terugsturen. Meld hiervoor je retour aan via het retourformulier onder aan deze pagina. Je krijgt alleen de prijs van het artikel en de originele bezorgkosten van het geretourneerde artikel terug. De retourzending betaal je zelf. Het bedrag storten wij binnen 14 dagen na ontvangst van de geretourneerde artikelen op uw rekening.

Je kunt er ook voor kiezen om een product terug te brengen in onze winkel. Dit kan tot 31 dagen na de bezorging. Neem behalve de producten in (of met) de originele verpakking, ook de e-mail met de orderbevestiging, de betaalbevestiging en/of vrachtbrief van het product mee. Bij het ruilen of terugbrengen van de producten in onze winkel, zullen we het aankoopbedrag retourneren in de vorm van een tegoedbon.

Als je een retour verstuurd zorg er dan voor dat je het artikel veilig hebt verpakt.

Retour Formulier
Geacht heer/mevrouw,

Voor het retour sturen van uw artikel vult u het onderstaande formulier in en verzend deze.
U ontvangt de bevestiging per email welke u uitprint en bij het retour artikel voegt.

Het artikel stuurt u retour naar:
Outdoor & Travel Outfitters
Rucphensebaan 24A
4706 PJ Roosendaal


Rekeningnummer voor terugstorten. (+ SWIFT code voor België)
meerdere antwoorden mogelijk

Als u het formulier verstuurd heeft, ontvangt u deze zelf ook per email. U kunt deze uitprinten en bij uw retour bijvoegen.